BejelentésALT-COMP MÉRNÖKIRODA BT.
1046 Budapest, Kordován tér 9. Tel.: +36302033981

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.

Keresés a honlaponBemutatkozás

„ha azt akarjuk, hogy alkotásunk éljen is, mint a természetben, szükséges, hogy a részletek egészt alkossanak, és hogy a legkisebb elemnek legkisebb részecskéje is az egész szolgálatában álljon.” (Taine)


Tisztelettel köszöntök minden érdeklődőt honlapomon!Szabó Tibor vagyok, az Alt-Comp Mérnökiroda Bt. vezető villamosmérnök-informatikusa.
1990-ben a Budapesti Műszaki Egyetem műszer és irányítástechnikai szakán szereztem villamosmérnöki diplomát.
Az egyetem befejezését követően néhány évig orvosi műszerek fejlesztésével, majd különböző irányítástechnikai feladatok megoldásával foglalkoztam.
1991 óta informatikusként is tevékenykedem.

Az Alt-Comp Mérnökiroda Bt-t 1988-ban alapítottuk, és 1992 óta működik a jelenlegi formájában.
A cég tevékenységi köre kiterjed irányítástechnikai feladatok megoldására, elektronikai tervezésre és kivitelezésre, működtető és célprogramok írására, setzerkombinációk és teljes orgonavezérlés elkészítésére, a beüzemelésre, továbbá orgonák elektromos rendszerének javítására, és felújítására.

Célunk, hogy az ipari elektronikában bevált tervezési szempontok, alkatrészek és működési elvek felhasználásával korszerű, biztonságosan működő, kevés alkatrészt, és minimális vezetékezést tartalmazó vezérlő-elektronikákat készítsünk, elsősorban hagyományos sípos orgonák elektromos vezérléséhez.

Annak, hogy a cég profilja idővel az orgonaelektronika gyártás felé tolódott el több oka, illetve előzménye is van. Édesapám oltotta belém a zene, pontosabban az orgona iránti szeretetet, és az elektronika iránti érdeklődést. Szülőfalujának harminc év óta nem működő orgonája láttán fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy milyen nagyszerű lenne hozzájárulni egy ilyen csodálatra méltó hangszer újbóli életre keltéséhez, megszólaltatásához.

Ennek a gondolatnak a megvalósítására először 1999-ben, a BKM Orgonaüzemmel való kapcsolatfelvétel után nyílt módom. A kőbányai Szent László templom orgonájába építettünk közösen új játszóasztalt és vezérlést. Az orgonaüzem szakemberei ötleteikkel, szakmai tapasztalatukkal járultak hozzá a rendszer kialakításához, és fejlesztéséhez.
A Gepard Orgonavezérlés elkészítésekor a zene iránti szeretetem egybekapcsolódhatott a végzettségemmel megszerzett ismerettel és tapasztalattal.

A rendszert, az egymás után érkező megrendelések mentén, az újabb igényekhez alkalmazkodva, folyamatosan fejlesztjük.
Azt szeretnénk, hogy a Gepard Orgonavezérlés mindinkább az orgonaépítők könnyen kezelhető, megbízható eszközévé váljék.Szabó TiborIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!